Een slipcursus is het ideale uitje

Arrangementen van Blom Slipcontrol

Een familieweekend, een vrijgezellenfeest of een teamuitje met collega’s? Kies voor de slipcursussen van Blom Slipcontrol! Je trakteert de deelnemers op een onvergetelijke activiteit waar ze ook nog iets aan hebben: ze doen ervaring op met rijden onder speciale verkeersomstandigheden!

Slipcursus combineren met andere activiteiten

Wij hebben een ruim aanbod met arrangementen, zodat je altijd een cursus vindt die past bij jouw wensen. Zo kan je de slipcursus combineren met een heerlijke lunch, kookclinic, barbecue of diner. Daarnaast kan je bij de slipcursus gebruikmaken van onze vergadermogelijkheden. Wij verhuren vergaderruimtes voor jouw workshop, productpresentatie of vergadering. Deze moderne ruimtes zijn voorzien van airco en multimedia presentatiemogelijkheden. Voorafgaand aan de training en in de pauzes staat er koffie en thee voor je klaar en in onze kantine kan je terecht voor de lunch.

 

Arrangement op maat

Dit is slechts een greep uit onze arrangementen: samen met jou stellen wij graag een arrangement op maat samen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen wij een programma maken voor een hele dag, halve dag of een paar uur. De arrangementen kunnen overdag, in de avonduren en in de weekenden worden gehouden. Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs kan deelnemen (met uitzondering van zwangere vrouwen). Hebben de deelnemers geen rijbewijs, dan kan er een alternatieve training worden aangeboden. Neem contact met ons op en onze medewerkers vertellen je meer over de mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden?

Over Blom Slipcontrol

Bekijk onze promo en maak kennis met Blom Slipcontrol, voor de allerbeste en allerleukste slipcursussen.

  • Ik vond het eerst erg spannend maar heb uiteindelijk zoveel geleerd dat ik het iedereen aanraad!

    Petra uit Roosendaal
  • Samen met mijn collega's een anti-slipcursus gevolgd. Het was super gaaf & we kunnen weer veilig op weg!

    Lucas uit Etten-Leur
  • Ik had net 3 weken mijn rijbewijs op zak en mijn ouders vonden het een goed idee om dit eens te doen en ik ben echt blij dat ik het gedaan heb!

    Amber uit Etten-Leur
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een
8,4