Ontdek onze mogelijkheden voor de zakelijke markt

Voor de beste zakelijke trainingen

Dag in dag uit op de weg? Ook voor doorgewinterde chauffeurs is een opfristraining geen overbodige luxe! Heeft u interesse? Bij Blom Slipcontrol bieden wij tal van beroepstrainingen aan, zoals Deskundige winterdienst, Het Nieuwe Rijden, Baantraining en diverse nascholingscursussen en opfristrainingen.

Heeft u binnen uw organisatie te kampen met veel schades, kan de theorie van uw medewerkers opgekrikt worden of wilt een leuk maar leerzaam uitje voor al uw medewerkers? Wij bieden diverse leuke én leerzame trainingen voor jong en oud. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen wij een programma maken voor een hele, halve dag of een training van een paar uur. Het is mogelijk de trainingen overdag, in het weekend of avonduren te volgen. Wellicht zijn er subsidiemogelijkheden voor uw cursus of training. Neem contact met ons op en onze adviseurs kijken graag met u mee!

 

 

Nieuwe opleidingslocatie

Naar verwachting openen wij in januari 2020 onze splinternieuwe opleidingslocatie op ons verkeersveiligheidscentrum. Dit nieuwe pand is van alle gemakken voorzien!

Jouw auto onder controle

Over Blom Slipcontrol

Bekijk onze promo en maak kennis met Blom Slipcontrol, voor de allerbeste en allerleukste slipcursussen.

  • Ik vond het eerst erg spannend maar heb uiteindelijk zoveel geleerd dat ik het iedereen aanraad!

    Petra uit Roosendaal
  • Samen met mijn collega's een anti-slipcursus gevolgd. Het was super gaaf & we kunnen weer veilig op weg!

    Lucas uit Etten-Leur
  • Ik had net 3 weken mijn rijbewijs op zak en mijn ouders vonden het een goed idee om dit eens te doen en ik ben echt blij dat ik het gedaan heb!

    Amber uit Etten-Leur
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een
8,4