Nascholingen voor beroepchauffeurs

Cursussen Code 95

Elke beroepschauffeur moet 35 uur nascholing volgen in een periode van 5 jaar. Blom heeft daar de juiste opleidingsmethoden voor ontwikkeld die aansluiten bij de wensen van de klant. Op ons verkeersveiligheidsterrein vinden de praktische toetsen voor de vakbekwaamheid en de praktijkdagen voor de nascholing plaats.

Cursusaanbod

Bij ons heeft u de keuze uit tientallen cursussen die mee kunnen tellen voor de nascholing code 95. Onderstaande cursussen vinden plaats op ons CCV gecertificeerd verkeersveiligheidsterrein. 

maak uw keuze

Code 95

Het Nieuwe Rijden

Het Nieuwe Rijden

Een chauffeur die een energiezuinige rijstijl toepast, kan aanzienlijke kosten besparen. In deze training leren chauffeurs hoe ze een goede ritprestatie tegen lagere kosten kunnen leveren. De chauffeur leert defensief te opereren, waarbij anticiperen en het actief toepassen van verkeersinzicht centraal staan. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen dat de chauffeur zuiniger rijdt, maar ook veiliger aan het verkeer deelneemt.

 • Rijoptimalisatie

  Rijoptimalisatie

  Voor optimale prestaties van uw chauffeur kiest u voor de praktijkdag rijoptimalisatie. Onder deze cursussen vallen diverse onderwerpen waaruit u kunt kiezen zoals; Schadepreventie, Rijvaardigheid (Manoeuvreren), BBS of Defensief rijden.

 • Baantraining

  Baantraining

  Veiligheid voorop voor beroepsmatige chauffeurs. Tijdens deze chauffeursdag komen theorie- en praktijkoefeningen aan bod, waaronder bijvoorbeeld bochtentechniek, manoeuvreren, uitwijken op nat wegdek en remtechniek.

 • Chauffersdag

  Chauffersdag

  Wanneer u op één dag verschillende keuzeonderwerpen wilt behandelen is de ‘Chauffeursdag’ de juiste training voor u. De onderwerpen die u op deze ‘Chauffeursdag’ wilt laten behandelen kunnen uit zowel praktijk als theorie bestaan en zijn door u zelf te bepalen.