Disclaimer Blom Slipcontrol

Hoewel aan alle pagina's van de website van Blom Slipcontrol de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Blom Slipcontrol aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Blom Slipcontrol, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Blom Slipcontrol is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Blom Slipcontrol bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Blom Slipcontrol wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Blom Slipcontrol. Het gebruik van het logo van Blom Slipcontrol is alleen toegestaan na toestemming van Blom Slipcontrol.

Blom Slipcontrol hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Blom Slipcontrol wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Blom Slipcontrol

Hoevenseweg 39D, 4877 LA Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 - 18.00 uur
Zaterdag 07.30 - 14.00 uur

Handelsweg 11, 4879 AJ Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 - 17.30 uur

T: +31 (0)76 - 50 15 535
E: info@slipcontrol.nl